KOLI FORUM 2019

9.-10. lokakuuta 2019, Kolin kansallispuistossa

Lue lisää

Koli Forum

Ensimmäinen Koli Forum järjestettiin 2009. Koli Forum on korkeatasoinen kansainvälinen keskustelufoorumi ja vaikuttajayhteisö, joka keskittyy biotalouteen ja uusiutuvien luonnonvarojen kestävään käyttöön.
Lue lisää

Yhdistyksen säännöt

Lue lisää

Uutiset

02.09.2018

Kokonaishyvinvointia metsistä - Koli Forum Round Table 2018

Lokakuussa Kolilla pidetyssä Round Table -tilaisuudessa keskityttiin metsistä saatavaan kokonaishyvinvointiin. Tilaisuudessa pohdittiin yhteisen keskustelun ja alustusten saattamana minkälaisella politiikalla ja käytännön toimilla on mahdollista löytää tasapaino ilmastokysymysten, monimuotoisuuden ja virkistyshyötyjen kesken – samalla kun biotalouden tulo- ja työllisyysvaikutusten halutaan kasvavan. Intensiivinen keskustelufoorumi osallistui alan keskeisiä vaikuttajia, jotka ovat yhdistyksen jäsenorganisaatioiden korkeinta johtoa sekä kutsuttuja asiantuntijoita. Tilaisuuden myötä…
Read more

Koli Forum Suomi Twitterissä

We are proud to welcome you to the 10th anniversary Koli Forum event to be held in Koli, Finland on 9 – 10 October 2019.
Theme: Wealth, health and wellbeing from Nordic forests
#KoliForum2019 #forests #bioeconomy
Invitation, programme and registration:
https://t.co/8nOxfLWeId

Metsien monimuotoisuutta pitää vaalia – 21 metsä- ja ympäristöalan sekä virkistyskäytön organisaatiota vetoaa yhdessä #METSO-ohjelman resurssien turvaamiseksi tulevalla hallituskaudella.
#metsä #monimuotoisuus
https://t.co/YuxSGG5zvk

Kaupunginjohtaja @tyttimaatta: #Kuhmo'sta metsäpohjaisen biotalouden johtava kehittäjä. "visiomme on tehdä kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, mitkä perustuvat metsien ja puun laaja-alaiseen jalostukseen ja hyödyntämiseen"
#biotalous #puurakentaminen
https://t.co/qpcp8groD6

Load More...